ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ 2022 ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΜΥΡΟΦΟΡΩΝ

#

   8 Μαΐου 2022

Ιερός Μητροπολιτικός Ναός Αγ. Αναργύρων Ν. Ιωνίας.

Οι Αργοναύτες παρόντες στην Σύναξη της Ιεράς θαυματουργού Εικόνος της Παναγίας Διασωζούσης της εκ Σπάρτης Μ. Ασίας αλλά και των Ιερών Λειψάνων των τιμωμένων Αγίων, πολλών εκ των οποίων μετακομίσθηκαν στη Ν. Ιωνία και Ν. Φιλαδέλφεια μετά την Μικρασιατική Καταστροφή, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ν. Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ.κ. Γαβριήλ.

Στην φωτογραφία, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. κ. Γαβριήλ μαζί με τον Πρωτοσύγκελο και Γενικό Διευθυντή των Υπηρεσιών της Ιεράς Μητροπόλεως Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη Επιφάνιο Αρβανίτη και μέλη της Ένωσης Ποντίων. Από αριστερά: Γεώργιος Σουβλερός, Ελευθερία Καρακατσούλα, Μαρούλα Κόπολα, η αντιπρόεδρος Σοφία Βρεττέα, Μάρθα Μωϋσιάδου, Αικατερίνη Μωϋσιάδου, Δώρα Κούνα, Ζωή Μωϋσιάδου και ο πρόεδρος Χρήστος Μωϋσιάδης.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

  2023
άρνηση_παραλαβής
  2022
ιστορική_αποκατάσταση_της_γενοκτονίας_των_ελλήνων
  2021
1821_2021
  2020
μητρόπολη_και_αργοναύτες_στο_πλευρό_των_αρμενίων_του_αρτσάχ
  2019
παραδοσιακά_κάλαντα_του_πόντου
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ 2022 ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΜΥΡΟΦΟΡΩΝ
ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ «ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ» Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ - Ν. ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

Στείλτε μας την ηλεκτρονική σας διεύθυνση για να κάνετε εγγραφή στο «ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ» ή τις όποιες παρατηρήσεις και τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίσατε κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας (απαραίτητα ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο):

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ

Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται από την ιστοσελίδα argonautes-nfx.gr 2019-2023.