ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ 2021 Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΓΑΙΑΟΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΟΜΗ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΓΑΙΑΟΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΟΜΗ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΓΑΙΑΟΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΟΜΗ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ

   27 Σεπτεμβρίου 2021

«Η μεγαλύτερη τέχνη στον πόλεμο είναι να υποτάξεις τον εχθρό χωρίς μάχη», είχε γράψει τον 5ο αι. π.Χ. ο Κινέζος φιλόσοφος Σούν Τζού.

Η πράξη του να λειάνεις, όπως βλέπετε στη φωτογραφία, το μέταλλο για να σβηστεί η προτομή του Κεμάλ δεν αναιρεί την ύπαρξή της. Δεν αναιρεί την προσβολή και την τακτική της προκλήσεως.

Το να νοικιάζει κάποιος σε φυσικό πρόσωπο τον χώρο για να τοποθετήσει το συγκεκριμένο μηχάνημα τουρκικής προελεύσεως, με την προτομή του Κεμάλ στον κερματοδέχτη (διαβάστε παρακάτω στην απαντητική επιστολή της ΓΑΙΑΟΣΕ Α.Ε.), αυτό δεν σημαίνει ότι το εν λόγω πρόσωπο έφερε έναν και μοναδικό αυτόματο πωλητή, ειδικά για τον Σταθμό Λαρίσης και ειδικότερα για να «ταϊζουν» οι Έλληνες με κέρματα τον Κεμάλ. Σίγουρα πρέπει να υπάρχουν και αλλού. Γι' αυτό τον λόγο καλούμε τον οποιονδήποτε που μπορεί να εντοπίσει και αλλού παρόμοια μηχανήματα να το κάνει δημοσίως γνωστό. Στην περίπτωση, όμως, που είναι ένα και μοναδικό το μηχάνημα, το οποίο τοποθετήθηκε στην Ελληνική Επικράτεια, τότε θα πρέπει να αναρωτηθούν οι αρμόδιες Αρχές.

- Άραγε έλεγξε κανείς τα παραφαρμακευτικά προϊόντα στο αυτόματο πωλητή για την ασφάλεια της δημόσιας υγείας των Ελλήνων;

- Ελέγχθηκε αν το μηχάνημα, εκτός από πωλητής, μπορεί να προσφέρει κρυφές υπηρεσίες ή ακόμη και να κρύβει «προϊόντα» για άλλες υπηρεσίες;

Τα συμπεράσματα δικά σας. Εμείς ως Αργοναύτες θα συνεχίζουμε να φέρνουμε στο φως, και με την δική σας βοήθεια, οτιδήποτε προσβάλει την πολιτιστική μας κληρονομιά, τις παραδόσεις μας, την Ιστορία μας και φυσικά τους ηρωϊκούς και ένδοξους προγόνους μας!

Σε συνέχεια, λοιπόν, της επιστολής μας προς τον Πρωθυπουργό κ. Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και τον αρμόδιο Υπουργό Υποδομών Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Κώστα Καραμανλή (και με επιπρόσθετες κοινοποιήσεις), του οποίου η ανταπόκριση ήταν άμεση για το τουρκικής προελεύσεως μηχάνημα με την προτομή του Κεμάλ (δείτε: Απομάκρυνση μηχανήματος με την προτομή του Κεμάλ) λάβαμε την κάτωθι απαντητική επιστολή από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΓΑΙΑΟΣΕ Α.Ε. (παρακάτω μπορείτε να την δείτε και σε μορφη pdf)*:

«Θέμα: Απάντηση προς την Ένωση Ποντίων "ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ" Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας.

Σχετ.: η υπ’ αριθμ. Οικ. 55/16.09.2021 επιστολή του ιδιαίτερου γραφείου του Γενικού Γραμματέα Μεταφορών.

Σε απάντηση της από 16.09.2021 επιστολή σας, σας ενημερώνουμε ότι η ΓΑΙΑΟΣΕ Α.Ε. βάσει της παρ. 6α του άρθρου 6 του ν.3891/2020 (Α'188) ασκεί την αποκλειστική διαχείριση και κάρπωση των ακινήτων του ΟΣΕ.

Στα πλαίσια της αρμοδιότητάς της εκμίσθωσε σε φυσικό πρόσωπο 2 τ.μ. εντός του Σ.Σ. Αθηνών με σκοπό την τοποθέτηση μηχανήματος αυτόματης πώλησης παραφαρμακευτικών προϊόντων.

Κατόπιν αυτοψίας στον χώρο που στεγάζεται το εν λόγω μηχάνημα και σύμφωνα με τις επισυναπτόμενες φωτογραφίες που απεικονίζουν την παρούσα κατάσταση δεν υπάρχει κάποιο γράφημα στο σημείο κερμάτων του μηχανήματος.

Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΝΙΚΟΛΟΑΟΥ ΠΕΡΙΚΛΗΣ»

   (*) Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΓΑΙΑΟΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΟΜΗ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ (1 MB)

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

  2023
άρνηση_παραλαβής
  2022
ιστορική_αποκατάσταση_της_γενοκτονίας_των_ελλήνων
  2021
1821_2021
  2020
μητρόπολη_και_αργοναύτες_στο_πλευρό_των_αρμενίων_του_αρτσάχ
  2019
παραδοσιακά_κάλαντα_του_πόντου
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ 2021 Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΓΑΙΑΟΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΟΜΗ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ
ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ «ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ» Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ - Ν. ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

Στείλτε μας την ηλεκτρονική σας διεύθυνση για να κάνετε εγγραφή στο «ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ» ή τις όποιες παρατηρήσεις και τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίσατε κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας (απαραίτητα ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο):

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ

Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται από την ιστοσελίδα argonautes-nfx.gr 2019-2023.